dilluns, 20 de gener del 2014

Obrim l'Aula d'Estudi

A partir de gener a l’Escola us oferim l’aula d’estudi. Una aula d’estudi és un espai supervisat per mestres de l’Escola on els alumnes podran avançar i/o acabar la feina de l’escola. Els mestres que hi ha a l’aula serveixen de suport per ajudar els nois i noies a resoldre dubtes, estudiar i organitzar-se les hores d’estudi.


Quines són les finalitats de l’aula d’estudi?

1. Ser eficients en el temps d’estada a l’aula, ja que aquesta estarà sota la supervisió i control d’un mestre de l’Escola.
2. Som conscients que a casa sovint hi ha elements que distorsionen i fan endarrerir l’inici de la feina o empitjorar els resultats (tv, internet, messenger,etc). El carrer o el pati del centre també tempta molt... L’aula d’estudi és un ambient aïllat de tots aquests elements de distracció.
3. Oferir un espai adequat, en silenci i supervisat que permet que els alumnes participants aprenguin a treballar en silenci i concentradament.
4. De vegades, a casa, els deures i treballs d’escola acaben per convertir-se en font de conflictes i tensions. L’aula d’estudi pot ser una alternativa a tenir en compte
5. No es tracta de “classes de repàs”. La funció bàsica és que els vostres fills aprofitin el temps per a fer les seves tasques d’escola.
6. Per aconseguir aquests objectius cal que els alumnes vinguin regularment, cal que siguin puntuals, que portin el material necessari i que siguin responsables amb el compromís adquirit.
7. El mestre serà molt exigent en les condicions de l’aula: silenci, ordre, organització.


VINE I TE N'INFORMAREM!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada